Nieuwe wagen voor partner Fihuma

Fihuma – partner van Business Netwerk Rijnmond – blijft ook in corona tijd aan de weg timmeren én investeren in de toekomst. Eigenaar Eric Nijemanting is verheugd om te melden dat het machinepark wederom is uitgebreid met een 15e wagen. ‘Gezien de ontwikkelingen op de planning en de toekomstverwachtingen, hebben we besloten ons wagenpark uit te breiden met een zuig-/blaascombinatie,’ aldus de trotse ondernemer.

Nijemanting vervolgt: ‘We hebben vorig jaar onze eerste Volvo in gebruik genomen en het is gebleken dat het een geweldige machine is, voor al onze werkzaamheden. Vooral voor het afhalen en opbrengen van het dakgrind en voor het wegzuigen van zand bij het maken van kruipruimtes onder woningen. Onze bouwer Amphitec heeft deze speciaal voor ons ontworpen en naar volle tevredenheid gebouwd. Zo kunnen nog beter onze klanten voorzien in hun behoefde dus in totaal is nummer 15 van ons wagenpark is onderweg.

Over Fihuma

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie (thermische schil: dak, spouw, bodem), dakgrind, bodemafsluiting, daksloopwerk en vastgoedonderhoud. Het bedrijf is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht, waardoor landelijke dekking wordt geboden. Meer info via www.fihuma.nl

 

Terug naar home