Kringlid UTS Abbink met Djinnie Logistiek vol aan de slag bij 2e kamerverkiezingen!

Dat de 2e kamerverkiezingen ook de bedrijvigheid van leden van Business Netwerk Rijnmond ten goede komt, bewijst premium kringlid UTS Abbink deze week. Met de activiteiten omheen de verkiezingen met zusterbedrijf Djinnie Logistiek is men volop aan de slag.

Cock van Hulst van de APC Groep: ‘De draaiboeken van alle voorgaande verkiezingen bij de Gemeente Rotterdam konden vanwege alle corona maatregelen de prullenbak in. Samen met Jaap Kooistra van Djinny Logistiek zijn we hard aan het werk aan de nú al historische Tweede Kamerverkiezingen. Op de foto vullen onze mannen de – in totaal 830 – hand desinfectie zuilen’.

Benieuwd naar de nieuwe maatregelen en regels voor de verkiezingen bij de Gemeente Rotterdam?

Lees dan het AD Artikel van zaterdag 13 maart: LEES ARTIKEL!

#utsabbink #djinnylogistiek #verkiezingslogistiek #verkiezingen #17maart

Terug naar home