Breeman en Severs samen verder als Severs Breeman!

BMW en MINI dealerbedrijven Breeman – partner van Business Netwerk Rijnmond –  en Hans Severs gaan samen verder onder de naam Severs Breeman. De beide familiebedrijven hebben ervoor gekozen om in tijden waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen samen op te trekken, waarbij het fundament gelegd is voor de volgende generatie en de medewerkers.

‘De wereld van mobiliteit verandert snel. Trends als duurzaamheid, elektrificatie en de voortschrijdende digitalisering zijn hiervan voorbeelden, ‘ aldus beide partijen. De fusie tussen de twee BMW en MINI dealerbedrijven wordt volledig gesteund door BMW Group Nederland. “Frits Breeman en Hans Severs hebben in elkaar de juiste businesspartners gevonden. Het ontstaan van een sterke combinatie met een klantgericht karakter in het Groene Hart, Rotterdam en omstreken is werkelijkheid geworden”

Met het samengaan van de twee organisaties en de start van het nieuwe merk Severs Breeman wordt vanuit de vijf vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden de professionaliteit, eersteklas service en persoonlijke betrokkenheid nog beter en sterker uitgedragen.

Meer weten? Ga naar https://breemanbmw.nl/severs-breeman

 

 

Terug naar home