Groei en geniet mee met de Heeren!

Dat de crisis er ook voor de Heeren Groep inhakt is één ding wat zeker is. ‘Maar pareltjes zoals de voormalige Limonadefabriek in Streefkerk, wilden wij niet aan onze neus voorbij laten gaan’, aldus Marcel Baanen, Patrick Baanen en Rob Daalhuizen.

Foto (vlnr): Rob Daalhuizen, Marcel en Patrick Baanen van de Heeren Groep

Marcel Baanen lichtte in de afgelopen Business Kring van Business Netwerk Rijnmond al een tipje van de sluiter op: ‘We openen een nieuwe culinaire en gastvrije spot in het bijzondere en drijvende gebouw in de haven van Streefkerk, waar voorheen de Limonadefabriek gevestigd was. Naast dat het imposante pand omgetoverd zal worden tot een toegankelijke brasserie met een warme en sfeervolle uitstraling, -waar iedereen welkom is voor een kopje koffie, een lunch, diner of een totale avond uit- worden er ook een gastrobar en boutique hotel gerealiseerd waar het heerlijk toeven is.’

 ‘De Heeren in Streefkerk moet een bruisende hotspot worden in de Alblasserwaard met een laagdrempelige instap, mooie klassieke gerechten, maar óók een Aziatische tintje en hippe gerechtjes. Door de huidige crisis moet er gekozen worden voor een alternatieve vorm van financieren aangezien je bij een bank voor nieuwe horecazaken niet aan hoeft te kloppen voor een financiering. Vandaar de investeringscampagne’, verklaart de enthousiaste Baanen.

Ook meedoen met de investeringscampagne? Ga naar https://www.heerenhorecagroep.nl/privilege-cards/

Terug naar home