Kringlid Bas Vink 12,5 jaar franchisenemer Autotaalglas

Van de 54 franchisevestigingen van Autotaalglas in Nederland is de vestiging Ridderkerk waarschijnlijk een van de meest aansprekende. Niet minder door de aanwezigheid van franchisenemer Bas Vink, die vandaag een leuke attentie mocht ontvangen i.v.m. zijn 12,5 jarig jubileum. Gefeliciteerd Bas!

Foto: Bas Vink (l) wordt letterlijk in de bloemetjes gezet!

Autotaalglas is dé specialist als het gaat om ruitreparaties en ruitvervangingen.‘We zijn aangesloten bij BOVAG en zijn erkend FOCWA autoruitherstelbedrijf. Vakmanschap en kwaliteit, daar draait het bij ons om en dat verwacht ik van mijn medewerkers en organisatie. Ik leg de lat hoog in klanttevredenheid. Klanten verder helpen met ruitschade. Snel, vakkundig en vriendelijk. Dat is ons doel. Iedereen wil snel en veilig weer op weg’, aldus het kringlid van Business Netwerk Rijnmond.

Dat Autotaalglas meer doet dan alleen maar ruitenschade repareren is niet altijd bekend bij klanten. ‘Sterreparatie, autoruit vervangen, auto kalibreren, koplampen polijsten, anti-diefstalbeveiliging kentekenplaat, kenteken in ruit graveren noem maar op. En kun je je auto niet een hele dag missen? Dan regelen we gratis een vervangende MINI!’,  aldus de goedlachse Vink.

 

Autotaalglas Ridderkerk

Wagenmakerstraat 2

2984 BD  Ridderkerk

Tel: 0180-490300

Email: rid@autotaalglas.nl

Terug naar home