VACATURE-ALERT: UITVOERDER gezocht!

De Fihuma Groep – partner van Business Netwerk Rijnmond – is op zoek naar een enthousiaste uitvoerder die het team van eigenaar Eric Nijemanting komt versterken. Heb je de nodige ervaring in de bouw en/of renovatie en wil je je ervaring delen met een jong en enthousiast team dan ben je bij Fihuma aan het juiste adres!

Meer weten? Neem contact op via https://www.fihuma.nl/over-ons

Over Fihuma:

De Fihuma Groep heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie (thermische schil: dak-, spouwmuur-, bodemisolatie), het aanbrengen/verwijderen van ballastgrind, bodemafsluiting, daksloopwerkzaamheden, dakbestrating en vastgoedonderhoud.

Fihuma Groep is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht. Hierdoor wordt landelijke dekking geboden.

Terug naar home