Business Kringen van Business Netwerk Rijnmond met thema ‘verdieping’

Deze week is het weer zover. De business kringen van Business Netwerk Rijnmond (BNR) worden weer herstart in 2021. Uiteraard wederom online, maar dat mag de pret niet drukken. ‘De Business Kringen zijn een ideale manier om de verdieping met elkaar te zoeken in de verbindingen die vaak al bestaand zijn, dan wel nieuw. Zonder dat het allemaal te geforceerd gaat,’ licht Steven Corijn van BNR toe.

Marjan van Berkel zorgt er deze keer voor dat de lunchboxen bezorgd worden. ‘Dat geeft toch een leukere sfeer met iets wat je ontvangt erbij. We hebben deze keer twintig stellingen per kring opgesteld omtrent het thema ‘verdieping’, waardoor de interactie tussen de deelnemers ontstaat.’

Tot slot waar beiden in geloven: ‘Wij geloven alleen in verbinding als dit niet te geforceerd is. Anders werkt het niet. Je kunt nu niet eenmaal iedereen met iedereen verbinden. Je kunt mensen nu niet eenmaal aan elkaar opdringen. Daarin is ons netwerk onderscheidend,’ aldus de eigenaren van het business netwerk.

Meer weten over de business kringen? Zie https://businessnetwerken.nl/rijnmond/kringen/

Terug naar home