Geslaagde kennisquiz Business Netwerk Rijnmond!

Ruim 50 partners/leden hadden gisteren de moeite genomen om – met een borrelbox van Partyservice Nederland in de hand – de strijd aan te gaan voor een aantal mooi te winnen prijzen tijdens de Nieuwjaarskennisquiz van Business Netwerk Rijnmond.

‘Leuk om op deze wijze meer te weten te komen over partners/leden, hoewel mijn score beter had moeten zijn,’ merkte Marcel Baanen lachend op. Roel Strijker vond het een goede manier om kennis te maken en een eerste indrukt te krijgen van het netwerk: ‘Nuttig en gezellig.’ Aartjan Witvliet vond het een geslaagde wijze van samenkomen: ‘Prima georganiseerd en leuk gebracht,’ complimenteerde hij de organisatie.

De 4e prijs – een tankbon van 50,-  beschikbaar gesteld door Arend Nieboer –  ging naar Peter de Graaf. Cock van Hulst ‘vluchtte’ er met de 3e prijs – een mooi wijnpakket – vandoor. Christian Krijnen won de 2e prijs, een prachtig maatshirt van ZANO. Winnaar Steven van Dijk sleepte met 63% de 1e prijs binnen: een dinerbon t.w.v. 250 euro te besteden bij één van onze horecaleden. Spontaan stelde Dubbelsteyn het bedrag beschikbaar aan Vrienden van (Diergaarde) Blijdorp met de belofte om zélf op eigen kosten uit eten te gaan bij betreffende horecagelegenheid.

Kortom, een geslaagde online editie. Met dank aan Lisanne van Spronsen. Op naar het volgende!

Terug naar home