VACATURE ALERT: HWE Professionals zoekt 2 nieuwe collega’s!

HWE Professionals – onderdeel van de FIHUMA Groep en partner van Business Netwerk Rijnmond –  heeft als personeelsbemiddelaar jarenlange ervaring in het duurzaam werven, selecteren, matchen en detacheren van professionals voor het bedrijfsleven. HWE Professionals bemiddelt personeel op lbo-, mbo- en hbo-niveau en is gespecialiseerd in de vakgebieden techniek, logistiek, bouw en office.

Hoewel de economie even stil lijkt te staan, is HWE zelf intern op zoek naar nieuw personeel! De personeelsbemiddelaar is op zoek naar twee leuke collega’s, nl. een Accountmanager Uitzendbureau en een Intercedente Backoffice met als vestigingsplaats Barendrecht.

Vestigingsmanager Veronica da Veiga: ‘We hebben een leuk team met bevlogen, enthousiaste en ambitieuze dames en zoeken twee nieuwe collega’s erbij die interesse hebben om samen met elkaar mooie successen te behalen.’

‘Bij ons wordt niet alleen gekeken naar het cv, maar juist ook naar de aansluiting van persoonlijkheid en ambities op sfeer, cultuur en ontwikkelingsmogelijkheden. En daar maken wij het onderscheid in,’ aldus accountmanager Christel Wassen.

Meer informatie over de functie vind je op de website www.hweprofessionals.nl.

Vragen? Neem dan contact op met Veronica a Veiga via veronica@hweprofessionals.nl en laat een berichtje achter!

 

Terug naar home