Toucan in a Box bij Van der Valk Hotel Ridderkerk

Om haar gasten in deze tijd ook thuis of op kantoor de Van der Valk beleving te bieden, heeft onze partner Van der Valk Hotel Ridderkerk Take Away boxen samengesteld. ‘Zo hebben we een Lunchbox in drie varianten, een borrelbox maar ook onze huisgemaakte Hotel Ridderkerk tompoucen To Go ‘ vertelt Myra Nederlof-Bouten enthousiast. ‘En natuurlijk is er ook een Kerst Brunch- en Kerst Borrelbox om onze gasten toch een Van der Valk Kerst te bieden. Die zijn nu al te bestellen, net als onze Kerstpakketten.’

Kijk hier voor de diverse Toucan in a Box Take Away mogelijkheden.

Wil je met de kerst er met elkaar even gezellig tussenuit? Geniet dan van een ontspannen kerst in het hotel, incl. een vijfgangen kerstdiner en feestelijk kerstontbijt. Bekijk of boek hier het kerstarrangement: Van der Valk Hotel Ridderkerk

 

Terug naar home