KoffiePartners biedt thuiswerkpakketten

Nieuw lid KoffiePartners staat voor écht lekkere koffie op het werk. Maar ook voor uw thuiswerkende medewerkers zijn nu zes verschillende thuiswerkpakketten met koffie of thee samengesteld. ‘Thuiswerken is niet meer weg te denken’, vertelt directeur Bart Brouwer. ‘Een goede kop koffie of thee hoort daar zeker bij. Daarom hebben wij diverse thuispakketten samengesteld met een selectie van de beste koffie en thee. Om zo je medewerkers ook thuis met écht lekkere koffie te verwennen. Een mooie beloning in deze bijzondere tijden. En natuurlijk ook leuk als kerstgeschenk.’

Al 35 jaar levert KoffiePartners koffievoorzieningen op kantoor waar u, uw medewerkers en uw gasten blij van worden. Met diverse A-merken zoals: NESCAFÉ , illy , WMF , Jura, Douwe Egberts, Redbeans , Cento% en CoffeeFresh.
Kijk voor meer informatie op www.koffiepartners.nl.

Terug naar home