25 jaar Jewel Trend Juweliers

Andrea van der Meer opende 25 jaar geleden haar eerste winkel Jewel Trend in Capelle aan den IJssel en twee jaar later de huidige winkel in Ridderkerk. “Een droom die is uitgekomen. Het belangrijkste in 25 jaar Jewel Trend en al helemáál in deze moeilijke periode zijn onze klanten, die al jaren vertrouwen in ons hebben en die ons de mogelijkheid hebben gegeven om te groeien. Wij zijn hen erg dankbaar voor hun steun”.

Ook heeft Jewel Trend sinds kort een nieuwe website, met webshop: “Daar zijn wij ontzettend trots op. Neem zeker eens een kijkje op www.jeweltrend.nl voor al onze collecties en services. Jewel Trend biedt de klanten inspiratie en een breed assortiment juwelen en horloges. Naast het bestaande assortiment ontwerpen wij ook sieraden. Met een eigen atelier kunnen wij als goudsmeden de visie van onze klant omtoveren tot een prachtig sieraad. Bovendien heb ik samen met mijn professionele team mij de afgelopen jaren meer gespecialiseerd in sieraden die mensen aan elkaar verbinden.”

Andrea tot slot: “2020, wat een bewogen jaar is dit geweest, zowel voor werkgevers als werknemers. Jewel Trend wil u graag helpen bij het samenstellen of uitzoeken van een fantastisch eindejaar-cadeau. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden”.

Jewel Trend bv – Ridderhof 90-91 – Ridderkerk – tel 0180-497170 – www.jeweltrend.nl

Terug naar home