Bij FACET Acccountants & Adviseurs: welkom in september!

Dat partner FACET Accountants & Adviseurs tot één van de actiefste accountantskantoren van de regio genoemd mag worden, is al bij velen bekend.

Ook in september zit men bij FACET niet stil!

 

 

Webinar op vrijdag 18 september (inlog vanaf 08.30 uur)

Partner FACET Accountants & Adviseurs nodigt de partners en leden van het netwerk uit voor deelname aan het Prinsjesdag webinar op vrijdag 18 september vanaf 08.30 uur. Een bijzonder jaar, waarbij veel wijzigingen en maatregelen genomen zijn. Het nieuws van Prinsjesdag bevat een aantal wijzigingen op het gebied van excessief lenen, Box 3 en de overdrachtsbelasting. Meld je gerust aan!

Meer info én AANMELDEN!

 

FACET Academy (offline) op maandag 21 september (inloop vanaf 17.00 uur)

‘Het Corona Canvas’ staat op maandag 21 september als thema centraal voor een kleine club ondernemers op de agenda. Juist in deze tijd is het belangrijk om naar jouw businessmodel te kijken en je goed voor te bereiden op de toekomst. Schrijf je snel in! VOL=VOL

Meer info én AANMELDEN!

 

FACET Accountants en Adviseurs B.V.

Fascinatio Boulevard 768-772

2909 VA Capelle aan den IJssel

info@facet-accountants.nl

Telefoon: 010-4526144

Terug naar home