Geslaagde zomerbijeenkomst Business Netwerk Rijnmond

De zomerbijeenkomst van Business Netwerk Rijnmond (BNR) werd gisteren ondanks de Corona-situatie bezocht door een 65-tal partners/leden bij partner van Hotel van der Valk te Ridderkerk.

De insteek van een ZomerBBQ viel in duigen vanwege een regenachtige weersverwachting, waarna besloten werd om de bijeenkomst binnen te houden. De flexibiliteit van Van der Valk in dit geval was wederom ongekend. Een driegangen diner werd geserveerd.

 

Foto (vlnr): Arjan Buitelaar, Peter Koops, Hans de Zeeuw, Marloes Loos en Ralph Post.

Na het voorwoord van Business Netwerk Rijnmond kwamen er nog in het kort drie pitches naar voren. Barry Kors van Werkgeversservicepunt Rijnmond, Ardi den Hoed van Rotterdamse Sporticonen – met een ferm dankwoord aan de aanwezige Monique Delfgaauw van Lommerrijk voor het onbezoldigd verzorgen van een samenkomst voor 125 kansarme kinderen en tenslotte vestigingsdirecteur Ralph Post van Sligro Rotterdam-Zuid die alle aanwezigen alvast uitnodigde voor de proeverij op woensdag 30 september (vanaf 17.00 uur) die BNR i.s.m. Sligro organiseert.

Een wisseling van tafel was nog aan de orde en zachtjesaan werd de geslaagde avond afgesloten met een heerlijk dessert.

Op naar de volgende bijeenkomst….

 

Terug naar home