SERIS gecertificeerd deelnemer ECOSTARS Rotterdam

SERIS Security – partner van Business Netwerk Rijnmond – neemt deel aan het Ecostars-programma van de Gemeente Rotterdam. Onlangs heeft er een audit plaatsgevonden bij het bedrijf waarin alle surveillancevoertuigen en de hiermee samenhangende processen zijn beoordeeld. De directie met o.a. Aad de Vries en Jan van Dijk is trots: ‘Uit de audit bleek dat SERIS Security de maximale bedrijfswaardering van 5 sterren heeft behaald’.

 

 

Met deze Europees erkende certificering krijgt SERIS Security erkenning voor haar inspanningen op het gebied van schoon en duurzaam vervoer. Het auditrapport geeft tevens een aantal nuttige suggesties waar we als organisatie verder mee aan de slag kunnen gaan’.

Gemeente Rotterdam heeft de intentie om vanaf 2025 een zero emissie zone voor stadslogistiek in Rotterdam in te voeren. Dit betekent dat alleen emissievrije bestel- en vrachtauto’s (batterij-elektrische of waterstof-elektrische) vanaf 2025 de zero emissie zone van Rotterdam in mogen. De Gemeente Rotterdam helpt ondernemers middels het Ecostars-programma zich hierop voor te bereiden.

Meer weten over SERIS? Kijk op www.seris.nl

Terug naar home