SPARTA EN NEMESYS ENERGIE LANCEREN ‘VIA SPARTA ENERGIE’

Business Netwerk Rijnmond feliciteert zowel Nemesys als Sparta Rotterdam met hun mooie, nieuwe samenwerking!

Sparta Rotterdam heeft in Nemesys Energie een nieuwe energiepartner gevonden. Naast de ondersteuning van de Kasteelclub op het gebied van energie, verduurzaming en energiebesparing introduceren beide partijen de zakelijke diensten van Nemesys Energie onder de vlag van Via Sparta Energie.

 

Foto: het enthousiaste Nemesys team met o.a. Patrick Schilperoort en Rob de Zwart

“Als Nemesys Energie zijn we enorm trots om onze naam als energiepartner aan Sparta Rotterdam te mogen verbinden”, vertellen directeuren Patrick Schilperoord en Rob de Zwart. “Wij kijken er naar uit om onze mede-Spartanen te ondersteunen met onze energieoplossingen op maat en zo een bijdrage te leveren aan deze mooie club.”

Dave van der Meer, commercieel manager Sparta Rotterdam, over de nieuwe samenwerking: “Via Sparta Energie is vanaf vandaag beschikbaar voor de volledige zakelijke achterban van Sparta Rotterdam. Wij ervaren reeds op Het Kasteel dat de diensten van Nemesys Energie aanzienlijke verbeteringen, en niet onbelangrijk in deze tijd besparingen opleveren voor de gehele energiehuishouding en hopen dit Via Sparta Energie ook bij onze zakelijke relaties te kunnen realiseren.”

Lees verder over de mogelijkheden van Nemesys Energie!

 

(Bron tekst+foto: Sparta Rotterdam)

Terug naar home