Duurzaam Vesta sluit zich aan bij Business Netwerk Rijnmond

Duurzame oplossingen zijn steeds meer en meer aan de orde van de dag. Ook in het ondernemerschap ontstaan diverse duurzame initiatieven en ontwikkelingen. Zo is ook het nieuwe lid van Business Netwerk Rijnmond in de naam van Sylvia van de Graaf die met Duurzaam Vesta BV al enige tijd bezig is op het gebied van infraroodverwarming, zonnepanelen en het toepassen van speciale coatings. Welkom Sylvia!

 

Foto: Sylvia van de Graaf van Duurzaam Vesta

Al enige keren heeft Sylvia aan het netwerk van Business Netwerk Rijnmond geproefd. ‘Tijd om mij nu aan te sluiten. Een krachtig netwerk, waar je als onderneemster kennis en kennissen kunt uitbouwen. Ik sluit me dan ook graag aan’, aldus Van de Graaf die onlangs met haar bedrijf verhuisd is naar de Kelvinstraat 10 te Dordrecht.

Van de Graaf over de voordelen van haar bedrijf: ‘Duurzaam Vesta, adviseert en bouwt met vooraanstaande partners aan duurzame oplossingen voor in de toekomst. Omdat wij merkonafhankelijk zijn, zijn wij niet gebonden aan een beperkt aantal producten maar kunnen wij gericht zoeken naar een goede combinatie, oplossing of alternatief’.

Meer weten? Mail naar info@duurzaamvesta.nl of kijk op de website www.duurzaamvesta.nl

 

Terug naar home