Wethouder Kathy Arends op bezoek bij Quinton BHV

Ook Quinton BHV, partner van Business Netwerk Rijnmond, met broer en zus Stephan den Hollander en Sandra Voorsluijs-den Hollander aan het roer, zijn de gevolgen van de Corona crisis niet mals geweest. Stap voor stap komt het bedrijf – dat actief is op het gebied van BHV – weer méér en méér in beweging.

Wethouder Kathy Arends van de Gemeente Lansingerland kwam deze week op bezoek om het bedrijf een hart onder de riem te steken.

Bron foto: Kathy Arends. Sandra Voorsluijs-den Hollander (l) geeft uitleg aan wethouder Kathy Arends

Arends: ‘Quinton is een prachtig familiebedrijf in onze regio. Door de lockdown werden alle werkzaamheden direct stilgelegd. Nu organiseren ze – met inachtneming van alle Corona maatregelen – gelukkig weer BHV cursussen. Respect voor de drive om door te gaan op een volledig veilige manier’. Het bezoek door Arends werd door Quinton zeer gewaardeerd.

Meer weten over Quinton BHV? Zie www.quintonbhv.nl

 

Terug naar home