Partner Fihuma laat de zon schijnen in…Breda!

Wederom is een mooi project door de medewerkers van het landelijk opererende Fihuma, partner van Business Netwerk Rijnmond, afgerond. Het bedrijfsonderdeel Fihuma Vastgoed Onderhouds BV leverde een project op aan de Lage Mosten te Breda, waarbij maar liefst 170 zonweringendoeken van screens vervangen werden. ‘De zon kan dus weer schijnen op deze locatie’, aldus eigenaar Eric Nijemanting.

‘We hebben een mooi portfolio aan opdrachtgevers. Dit afgeronde project danken we aan Ontwikkelings Combinatie Numansdorp BV. Met dergelijke partijen werken we dan ook graag samen om kwalitatief goede opleveringen te realiseren’, aldus de energieke Nijemanting.

 

Foto: het project ‘Lage Mosten’ te Breda

Meer weten over Fihuma?

Het landelijk opererende Fihuma Groep is sinds 1994 gevestigd aan de Stadionweg in Rotterdam en heeft inmiddels meerdere vestigingen in Nederland, waaronder in Kwadijk en Barendrecht. Het bedrijf heeft een uitgebreid dienstenportfolio op het gebied van isolatie, het aanbrengen en/of verwijderen van ballastgrind, bodemafsluiting, daksloopwerkzaamheden, dakbestrating en vastgoedonderhoud.

Zie voor meer informatie: www.fihuma.nl

Terug naar home