Debuterende 𝐁𝐌𝐖 đĸ𝐗𝟑 bij Dubbelsteyn maakt de blits!

Het eerste volledig elektrisch aangedreven BMW X model is inmiddels vorige week gelanceerd: de BMW iX3. Ook bij Dubbelsteyn | De Fonkert – partner van Business Netwerk Rijnmond – met vestigingen in Dordrecht en Numansdorp.

De technische kennis en ervaring die BMW heeft opgebouwd met de ontwikkeling van de BMW i modellen is nu ingezet voor een volledig elektrisch model uit de X-familie van BMW. De BMW iX3 is standaard zeer rijk uitgerust en is leverbaar voor een consumentenadvies prijs vanaf â‚Ŧ 71.000,-.

 

 

Over Dubbelsteyn | de Fonkert

Dubbelsteyn | de Fonkert zijn vertrouwde BMW Ên MINI dealers in de regio. Dankzij 140 gekwalificeerde teamleden, verdeeld over twee vestigingen, wordt een constant wisselende voorraad van zowel nieuwe als gebruikte BMW’s en MINI’s geboden. Kwaliteit is het kernwoord waar het om draait. Dat die visie uiteindelijk ook klanten en relaties meer voordeel oplevert, mag blijken uit het uitgebreide en zeer trouwe klantenbestand van Dubbelsteyn | de Fonkert.

Meer info over de iX3? Zie HIER!

Terug naar home