Business Netwerk Rijnmond sluit eerste netwerkhelft 2020 af.

De foto’s en momenten van de laatste Zomerlunch van 9 juli op Partyboot De Marlina zijn in aantocht…. Maar wát een eerste helft van het netwerkseizoen 2020…. Met een uitstekende start en medewerking van diverse partijen waren we in het netwerk offline nog flink actief in januari en februari.

Met daarbij een prachtig evenement op locatie bij lid Ap Kremer, die zijn vakmanschap toonde op het vlak van houtconstructies, geflankeerd door de heerlijke culinaire gerechten van Le Barrage van Bjorn van Dijl.

Foto: lid Ap Kremer met Marjan van Berkel

Hoewel online diverse activiteiten ontplooid zijn, mogen we ons gelukkig prijzen met de herstart in juni waar een partnerlunch bij Kasteel van Rhoon bij Ad Jansen een moment van elkaar herzien was. De business kringen werden ook weer fysiek met alle benodigde maatregelen herstart en de georganiseerde Zomerlunches bij Marcel Baanen en Johan van der Linden bleken een schot in de roos.

Voor nu even voor velen in de vakantiemodus. Met regelmaat zullen we diverse posten plaatsen maar we wensen jullie allemaal een fijne vakantieperiode. Stay healthy en hopelijk tot 3 september tijdens onze jaarlijkse ZomerBBQ! 

Meer info over het lidmaatschap via www.businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home