BK bouw- & milieuadvies | Innovatie in de bouw

Om u op de hoogte te brengen van alle ontwikkelingen in de bouw werd onlangs een seminar ingepland voor opdrachtgevers en relaties. Vanwege de Corona maatregelen werd dit uitgesteld. Om toch de belangrijkste ontwikkelingen in de bouw en op het gebied van milieu en ruimte te delen, is hierover een speciaal filmpje opgenomen. In dit filmpje vertellen drie adviseurs van BK bouw- & milieuadvies, kringlid van Business Netwerk Rijnmond u over actualiteiten op het gebied van bouw, milieu en ruimte.

Na de aftrap van directeur Niels Blokland, vertelt Nadine, adviseur stikstof & ecologie, u over de ontwikkelingen op gebied van flora & fauna en stikstof. Din vertelt over de transitie van lineaire bouw naar circulaire bouw en als laatste vertelt Robert u over de verschillende BENG-eisen.

Over BK bouw- & milieuadvies.

BK bouw- & milieuadvies is adviseur op gebied van bouwen en milieu. Samen met BK ingenieurs, een allround ingenieursbureau waar ca. 150 mensen werken, kunnen wij grootse projecten aan. Dit varieert van bouw- en woonrijp maken tot alle vergunningtrajecten en bijbehorende tot technische onderzoeken op gebied van bouwfysica, milieu, geluid, bodem en asbest.

Bekijk hier het filmpje!

Terug naar home