Aanwas uitbreiding netwerk weer op gang

Langzamerhand komt – nadat we inmiddels weer met offline bijeenkomsten actief zijn – de aanvoer van nieuwe leden bij Business Netwerk Rijnmond weer op gang.

Hoe het netwerk werkt….

Foto onder: met de start van de offline Partnerbijeenkomst op 4 juni jl bij Kasteel van Rhoon

Partner Jeffrey Stubbs was er duidelijk over naar zijn goede relatie Rob Bauer. ‘Rob Bauer, personeelsadviseur en recruiter  van ElixHR is een aanwinst voor het netwerk. Is kundig, kan delen en helpt graag mensen. Precies zoals BNR erin staat. Daarom heb ik BNR bij Rob aanbevolen.’

Teun Lankhaar is sinds april is actief bij Hitachi Capital Mobility Netherlands BV, onderdeel van de Hitachi Capital Group uit Japan. ‘Ik heb BNR ervaren als een uitstekende manier om strategisch goed gebruik te maken van het regionale netwerk’, aldus Lankhaar die dan ook per direct wederom aansluit.

Paul ’t Hart van InQuest is ook nieuw aangesloten bij BNR. ‘De aanpak spreekt mij aan. Een netwerk waar gunning hoog in het vaandel staat en dat past prima bij mijn denkbeelden, aldus de directeur van InQuest, onderdeel van de Actos Groep. ‘We sluiten dus graag aan.’

Ook meedoen? Kijk dan via https://businessnetwerken.nl/rijnmond/lid-worden/

 

Terug naar home