Herstart lunchkring Diamond bij De Oliphant!

Het historische Landhuis De Oliphant was het decor dinsdag voor de fysieke herstart van de Business Kring Diamond lunchkring van Business Netwerk Rijnmond. Een prachtige locatie op een verrassende plek in Rotterdam-Charlois.

De deelnemers waren blij dat ze weer ‘de wei’ in konden! Het delen van lief en leed liep – tijdens de prima verzorgde bijeenkomst – door elkaar heen. Van nieuwe kansen tot het halveren van bestaande business. Waarbij uiteindelijk de kracht en insteek om elkaar te helpen de overhand nam.

Bedankt allemaal voor jullie aanwezigheid en het delen van de indrukwekkende ervaringen van de afgelopen periode….  Demi Pos, Erik van Houte, Wim Milder, Johan van der Linde, Danny Strijaards, Jolanda van Zijderveld, Mirjam Kanters, Helma Veenstra, Frank Geelhoedt, Monique Delfgaauw, Marjan van Berkel, Steven Corijn, Jan Cees Hordijk en Jean Korthals Altes. De volgende bijeenkomst hopen we ook op Jeroen de Boedt, Niels Kievit, Maarten van der Knaap, Ton Fennema, Bahri Erdogan, Edwin Riet, Evert de Gijsel en Steven van Dijk weer te mogen begroeten! En op naar voorspoed.

Meer weten over de business kringen van Business Netwerk Rijnmond?

Terug naar home