Pameijer: door corona hulp gezocht!

‘Verpleeg- en verzorgingshuizen, groenvoorziening, horeca, onderwijs en ICT: veel organisaties en bedrijven maakten tot voor kort gebruik van de diensten van onze trouwe werknemers. Door alle coronamaatregelen blijven ze nu verplicht thuis. Dat is moeilijk, zeker voor hen die een dagstructuur extra hard nodig hebben. We zoeken dus hulp’, aldus de Accountmanagers Bedrijven Alex Alingh en Martijn Edinga.

‘Het mooie bij Pameijer is dat iedereen ertoe doet. Pameijer is er voor kwetsbare mensen, jonge en oud. Elke dag worden ruim 4.500 cliënten ondersteunt. Mensen met een (licht) verstandelijke beperking of met psychosociale of psychische problemen. Dit doen we met ruim 2.000 medewerkers, en vele vrijwilligers’, verduidelijkt Edinga.

Foto: Martijn Edinga (l) en Alex Alingh (r) middels een pose van Gers Magazine

Vandaar dat je beide heren regelmatig binnen het netwerk van Business Netwerk Rijnmond (BNR) treft. ‘Dat klopt, het is van belang om het netwerk te versterken. We werken graag samen met bedrijven, partners, sponsors en vrijwilligers’,  aldus Alingh die sinds 2012 voor Pameijer werkzaam is.

Kunt u wellicht hulp bieden?

  • Kent u mogelijkheden om iemand tijdelijk en onbetaald aan het werk te helpen?
  • Weet u (lege) ruimtes waar wij een alternatief aanbod kunnen bieden? Bijvoorbeeld inpakwerk of herstelwerkzaamheden?
  • Zijn er vacatures die mogelijk kunnen worden opgevuld?

Neem contact op met Alex Alingh of Martijn Edinga.

Voor meer informatie over Pameijer, kijk op de website www.pameijer.nl

Terug naar home