Yes, we can! Horeca open op 1 juni

Hoewel er hier en daar nog vraagstukken zijn, is de horeca er klaar voor om op 1 juni open te gaan. Dit maakte het 2e online HORECA TOGETHER van ons business netwerk duidelijk. De voorbereidingen zijn getroffen en het personeel staat in het algemeen te springen om weer aan de slag te kunnen.

‘Nog méér waardering gekregen voor ons personeel,’ aldus Christian Krijnen van Crayestein Golf die de eerste ervaringen al achter de rug heeft. ‘Alle voorbereidingen ten top, ligt bij het gedrag van je gasten de grootste uitdaging.’ Marcel Baanen is daarop goed voorbereid: ‘Looplijnen, begeleiding naar tafels, desinfectiezuilen, noem het maar op; we doen er alles aan om de veiligheid te garanderen.’

Aan partner Van der Valk Hotel heeft het de laatste tijd niet ontbroken aan flexibiliteit. ‘Vanuit onze kernactiviteit werden we plotseling een corona opvanglocatie, maar inmiddels is alles weer bij het normale. Voor ons blijft het aantal een probleem aangezien we normaliter zo’n duizend gasten per dag ontvangen. Dus 30 personen per gebouw zet geen zoden aan de dijk. Dat wordt nog een hele uitdaging,’ aldus Freek van der Valk tijdens de 2e online HORECA TOGETHER bijeenkomst.

Namens Business Netwerk Rijnmond, Business Netwerk Drechtsteden, Business Netwerk Haaglanden en Business Netwerk Zeeland, wensen wij alle horecagelegenheden veel succes toe met de heropening op 1 juni!

Terug naar home