Online meetings Business Netwerk Rijnmond: kansen en verbindingen in coronatijd….

‘Wie bedrijfsmatige besparingen in deze tijd wenst te realiseren, kunnen we zeker helpen in ons vakgebied,’ aldus Arend Nieboer. ‘Advocatenkantoren is voor ons een relatief nieuwe branche waarin we nog niet sterk in vertegenwoordigd zijn, dus het is mooi dat het netwerk van Business Netwerk Rijnmond hier ons in wil helpen,’ volgens Maurice Gonlag.

Lucas Tak blijkt toch de buurman van Paul Vrijenhoek te zijn bij het Van Nelle gebouw en Carel Kouwenhoven gaat met Christian Krijnen afstemmen over de 1,5 meter economie. Peter Broer gaat aan de slag met Frank Geelhoedt en Marcos Andrade gaat koffie drinken bij Jody van Dodewaard. Saskia Meijler gaat in de verbinding met Barry Kors.

Bart de Bruin refereerde aan zijn onlangs uitgevoerde verbinding met Jan Cees Hordijk en fluisterde iedereen nog even in dat hij op zoek is naar contacten van bedrijfsverzamelgebouwen. Khalil Farjallah motiveerde alle deelnemers om vol te houden in deze periode en de computer van Helma Veenstra bleek uiteindelijk te zijn gecrasht.

Kortom, twee geslaagde online bijeenkomsten met een 25-tal leden. Op naar juni naar de offline bijeenkomsten. Kijk ook eens op het ledenpagina van Business Netwerk Rijnmond via HIER!

 

Terug naar home