Strijaards: ‘Check verzekeringspakket juist nú van belang!’

Sluit uw verzekeringspakket nog aan op de huidige omstandigheden? Passen de verzekerde omstandigheden nog bij de huidige en toekomstige manier van werken? Het laatste dat u op dit moment kut gebruiken is een niet gedekte schade. 

Duidelijke taal van de ervaren Danny Strijaards van Veldsink – Driekleur Verzekeringen uit Spijkenisse, kringlid van Business Netwerk Rijnmond. Strijaards: ‘De coronacrisis hakt er keihard. Niet eerder raakten zoveel financieel, gezonde bedrijven van het ene op het andere moment in de problemen. Niet zo gek wanneer de omzet in één klap grotendeels wegvalt.’

Foto: Danny Strijaards, hier in 2019 winnaar van de BNR Bowling Cup

Veel ondernemers springen in het oog door de creativiteit waarmee ze de crisis te lijf gaan. ‘Het is vooral zaak om nu te overleven, zodat iedereen straks weer kan floreren. Vele businessmodellen zien wij in een mum van tijd aangepast,’ aldus levensgenieter Strijaards die zich onderscheidt door zijn persoonlijke aanpak.

Met collega Arwin de Koning helpt Strijaards vele ondernemers met het herzien van hun verzekeringspolissen. ‘Check de polissen. Juist nu. Laat ons meekijken naar uw zakelijke verzekeringen ter bescherming van de continuïteit van het bedrijf.’

Neem gerust contact op met Danny Strijaards: dstrijaards@veldsink.nl of kijk op de website www.veldsink.nl 

Terug naar home