10 jaar Maatwerk Arbeidsadvies: doe mee met de winactie!

Maatwerk Arbeidsadvies vierde op 1 april 2020 haar tienjarig bestaan! Helaas kon dit mijlpaal niet met iedereen gevierd worden, maar dit maakt het lid van Business Netwerk Rijnmond op een later moment zeker goed!

Frank Onderdelinden hierover: “Wij geloven in ‘Happy People, Happy Profit’ en omdat wij ons jubileum niet zomaar voorbij willen laten gaan, hebben wij een mooie winactie opgezet, “ aldus de commercieel directeur van Maatwerk Arbeidsadvies.

Je kunt de winactie HIER bekijken!

Ken jij iemand die op dit moment zijn/haar HR processen nog niet op orde heeft en ons rapport goed kan gebruiken? Na een aantal gesprekken levert Maatwerk Arbeidsadvies een rapport op maat met daarin een stappenplan voor het verbeteren van de HR processen of het opzetten daarvan.

LET OP:

Het enige wat je moet doen is de LinkedIn bedrijfspagina van Maatwerk Arbeidsadvies volgen én mailen met de motivatie waarom jij (of jouw bekende) deze Quick Scan echt moet winnen! Je kunt je motivatie sturen aan diana@maatwerkarbeidsadvies.nl. De winnaar wordt op 10 april bekend gemaakt.

Terug naar home