BREAKING NEWS: Evenement ‘Business Drinks & Bites’ op 12 maart bij Europcar/Truckland afgeblazen

PERSBERICHT!!!

Het business event ‘Business Drinks & Bites’ van Business Netwerk Rijnmond van komende donderdag 12 maart 2020, gaat definitief NIET door. Het event dat vanaf 16.00 uur bij Europcar/Truckland aan de Driemanssteeweg 11 te Rotterdam zou plaats vinden, wordt vanwege de recente ontwikkelingen van het Corona virus afgeblazen. Het event zal later in het jaar plaats vinden. De aangemelde deelnemers worden persoonlijk geïnformeerd over het besluit.

Hoewel zowel Europcar, Truckland als Business Netwerk Rijnmond teleurgesteld zijn om het event te moeten uitstellen, heerst er toch eensgezindheid over de ontstane situatie. “Nadat gisteren directieberaad heeft plaatsgevonden en de situatie uitvoerig geanalyseerd is, konden we eigenlijk niet tot een andere conclusie komen. Met de méér dan honderdvijftig aanmeldingen, kwam steeds meer de vraag naar voren hoe mogelijke verspreiding van het Corona virus van de deelnemers en onze medewerkers voorkomen kon worden. Gezien de laatste ontwikkelingen en mogelijke consequenties van verspreiding voor voornamelijk Europcar & Truckland, konden we niet anders concluderen dan het event uit te stellen,” aldus Marc Beers, commercieel directeur van Europcar Nederland.

Steven Corijn en Marjan van Berkel, eigenaren van Business Netwerk Rijnmond reageren begripvol. “Het is helaas niet anders. Wij kunnen als business netwerk ons wel vinden in het besluit en de toelichting erop. Hoewel het voor ons niet direct een noodzaak was om het event af te blazen, zijn we realistisch genoeg om te beseffen dat ieder bedrijf hierin haar eigen afweging maakt. We hadden het graag anders gezien, maar de veiligheid en gezondheid van de deelnemers staat bovenaan.”

Volgens Beers, Corijn en Van Berkel is het einde mogelijk nog niet in zicht. “Het is echt jammer, maar inmiddels is het realiteit om te constateren dat de intrede van het Corona virus steeds meer economische schade aanricht. Maar we hopen het evenement zo spoedig als mogelijk alsnog te kunnen organiseren, zodat we elkaar snel weer de handen kunnen schudden,” eindigen allen eensgezind.

 

Terug naar home