Nieuwe kringleden Business Netwerk Rijnmond: welkom!

De mannen van Gek van Software Niels Kievit en David van der Griend zijn met hun team dagelijks actief op het gebied van software. “Wij ontwikkelen software-componenten die door data wordt gedreven. Onze experts zijn gespecialiseerd in apps, api’s en kunstmatige intelligentie. We zijn verheugd te zijn toegetreden tot het sterke BNR netwerk,” aldus beide heren. (www.gekvansoftware.nl)

Nieuw kringlid Jeroen de Boed van DB Rental BV slaat graag een brug tussen het eiland Goeree en het Rijnmond netwerk. Sinds enkele jaren is de Boed via zijn bedrijf DB Rental BV trotse eigenaar van o.a. DB Future Events. “Wij zijn gespecialiseerd in licht/geluid, de organisatie van feesten/partijen en evenementen, maar ook bedrijfsuitjes,” vertelt de sympathieke De Boed. (www.dbfuture-events.nl)

 

Een derde nieuwe partij is Maatwerk Arbeidsadvies. Commercieel directeur Frank Onderdelinden is geen onbekende in het Rijnmondse netwerk. “We leveren topproducten voor het “kapitaal” van iedere organisatie. Alleen weten nog veel te weinig bedrijven en organisaties waar wij van Maatwerk ze in kunnen ondersteunen. Graag sluiten wij ons dan ook aan bij het uitgebreide netwerk van Business Netwerk Rijnmond,” licht Onderdelinden enthousiast toe. (www.maatwerkarbeidsadvies.nl)

 

Namens het team van Business Netwerk Rijnmond: Van harte welkom allen!

Ook lid worden van Business Netwerk Rijnmond? Zie de mogelijkheden!

Terug naar home