Netwerk uitbreiden en versterken?

Het netwerk van Business Netwerk Rijnmond is in de afgelopen jaren flink uitgebreid met mooie bedrijven en ondernemers uit diverse branches. Marjan van Berkel licht toe: “Wij faciliteren en helpen ondernemers in het netwerk. Door de band die wij opbouwen met onze partners en leden, zijn wij als eigenaren altijd goed benaderbaar. De mogelijkheden van het netwerk én ‘het netwerk achter het netwerk’ zijn immens.”

Inmiddels zijn er al meer dan 300 bedrijven lid binnen het totale netwerk. Steven Corijn benadrukt het belang: “Het opbouwen en onderhouden van je netwerk is zó belangrijk. Dat begrijpen wij als geen ander. We zorgen dan ook voor interessante bijeenkomsten voor onze leden om hun met elkaar te (ver)binden. Tot heden lukt ons dat prima. En we vinden het nog steeds hartstikke leuk en uitdagend om te doen.”

“Komende donderdag 13 februari hebben we een informele maar interessante netwerkborrel bij ons lid ApHoutconstructies onder het genot van food & drinks verzorgd door Le Barrage. Laat ons weten of je erbij wilt zijn, om verder met ons uitgebreide netwerk kennis te maken,“ aldus beiden eensgestemd.

Info en aanmelden kan via HIER!

Terug naar home