Partner SERIS Security neemt STiPT Beveiliging over!

‘Versterking positie in Rijnmondgebied’

Partner van Business Netwerk Rijnmond SERIS Security neemt per heden de activiteiten en medewerkers van STiPT Beveiliging te Rotterdam over.

Aad De Vries, Algemeen Directeur SERIS Security B.V.: “Omdat de huidige omvang van STiPT Beveiliging kwetsbaar is op het gebied van continuïteit en omdat de surveillanceactiviteiten geen core business zijn van de vorige eigenaren van STiPT Beveiliging, is besloten op zoek te gaan naar een betrouwbare en kwalitatieve overnamepartner met aandacht voor haar opdrachtgevers & medewerkers en reeds sterk vertegenwoordigd in het Rijnmondgebied. In SERIS heeft STiPT Beveiliging deze partner gevonden.”

 

 

De overname is een logische stap in de ambitie van Seris om de positie te versterken in het Rijmondgebied. Door middel van de overname van 3 surveillance routes, 9 medewerkers en een groot aantal klanten is Seris in staat om de huidige & toekomstige opdrachtgevers nog beter van dienst te zijn.

Meer weten? Zie www.seris.nl

Terug naar home