Open dag lid Traas Ongediertebestrijding op 8 februari

 “Iedereen is welkom op onze Open Dag op zaterdag 8 februari,” aldus Peter Traas en Dennis Pomper van Traas Ongediertebestrijding.

Een prima moment om het nieuwe pand in ’s-Gravenpolder en de diverse activiteiten van het in 1996 opgerichte, gespecialiseerde bedrijf te aanschouwen. Dennis Pomper, die de belangen in het Rijnmondse netwerk vertegenwoordigd, licht in het kort toe: “We hebben een brede dienstverlening in alle soorten ongediertebestrijding. Met de nieuwste methodes én vakkennis lossen wij problemen met ongedierte op. Voor iedere plaag hebben wij dan ook een passende oplossing. Dankzij onze franchiseformule groeien we snel en opereren we inmiddels landelijk. Sinds kort zelfs in België.”

Met de verschillende vestigingen is Traas een passend voorbeeld om het BNR netwerk te benutten. “Met inmiddels ruim 45 collega’s timmeren we aan de weg. We behoren tot de top-5 ongediertebestrijders in Nederland. Het netwerk is voor ons belangrijk om contacten en relaties te kunnen op- en uitbouwen,“ aldus Pomper. Bezoek gerust de Open Dag op 8 februari van 10.00-17.00 uur.

Zie www.traas.nl

 

Terug naar home