Uitnodiging ZANO collectiepresentatie Fall Winter 2016

Op vrijdag 2, zaterdag 3 en zondag 4 september is het weer zover: de ZANO collectiepresentatie Fall Winter 2016. ZANO nodigt u hiervoor graag uit. Gedurende 3 dagen toont ZANO de volledige ‘seasonal’ maatwerkcollectie in de ZANO vestiging te Barendrecht!


Op 2, 3 en 4 september kunt u de nieuwe stoffen van de Fall Winter collectie voor Zano maatpakken, -jasjes, -overcoats en -shirts uitgewerkt zien in een eindproduct.
U wordt geinformeerd over alle nieuwe designopties en maakwijzen.

Bovenstaande uiteraard onder het genot van lekker eten en goede wijnen!

Het ZANO team zou het leuk vinden als u zich aanmeldt, zodat alle ontwikkelingen voor het komende seizoen persoonlijk aan u getoond kunnen worden.

U kunt zich aanmelden via deze link

 

Over ZANO:

Zano vervaardigt uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat voor iedere klant unieke patronen worden getekend die het uitgangspunt vormen voor het Zano maatwerk. Dit zorgt ervoor dat alle artikelen de perfecte pasvorm hebben met een optimaal draagcomfort.

Er wordt uitsluitend gewerkt met stoffen van de beste Italiaanse weefhuizen zoals Loro Piana, Ormezzano, Ariston Napoli, Vitale Barberis, Albiate Milano, Thomas Mason en Cotonificio Albini.

De klanten van Zano stellen, tezamen met onze tailors, de artikelen samen. Dit betreft zowel stofkeuze alsook alle opties zoals voeringen en knopen maar ook het ontwerp van het artikel. Zo creëren wij unieke garderobes voor onze klanten die perfect aansluiten bij hun persoonlijke stijl.

Escudostraat 2, 2991 XV, Barendrecht

Tel: +31 85 486 57 10

E-mail: info@zano.nl  Website: www.zano.nl 

Terug naar home