Gezocht: enthousiaste en zelfstandige regio-directeuren Haaglanden & Drechtsteden!!!

We breiden uit! En dat biedt kansen… 

Zeker voor enthousiaste ondernemers die of Business Netwerk Haaglanden of Business Netwerk Drechtsteden met ons helpen op te bouwen. Met een lange termijn aanpak waarbij de zakelijke uitbouw van het netwerk centraal staat. UIteraard ondersteunen we je daarbij met ons enthousiasme en uitgebreide netwerk. Interesse? We hebben de functie als volgt omschreven:

 

 

 

Netwerkorganisatie Nederland B.V. is bekend van het regionaal bekende zakenplatform ‘Business Netwerk Rijnmond’. In dit inspirerende, unieke en pro-actieve zakenplatform – met meer dan tweehonderd partners en leden – worden ondernemers, directeuren, bestuurders en managers van bedrijven, instellingen en overheden met elkaar verbonden.


Voor de groei en ontwikkeling van ons zakenplatform in de regio Drechtsteden & de regio Haaglanden zijn wij op zoek naar zelfstandige en enthousiaste:

____________________________________________________

Enthousiaste, zelfstandige regio-directeuren (m/v) / freelance

____________________________________________________

Functieomschrijving


De Regio-directeur s verantwoordelijk voor het opzetten van het zakenplatform in de betreffende regio door het verbinden, en aantrekken van nieuwe partners en members. U organiseert bijeenkomsten en zorgt voor een goede administratieve afhandeling. Samen met het team helpt u met het genereren van nieuwe mogelijkheden en acties en bent u voornamelijk actief in een MKB+ zakelijke netwerkomgeving. Door een zorgvuldig relatiebeheer anticipeert u op behoeften van (bestaande) partners en members. U rapporteert naar en werkt nauw samen met de directie van N.O.N.

Functieprofiel

U beschikt over een HBO werk- en denk niveau en bent een volwaardig gesprekspartner op diverse niveaus. Mensen zien u graag als een prettige persoonlijkheid met een sterke pioniers- en creatieve geest. U heeft minimaal drie jaar commerciële werkervaring in een business to business omgeving. Daarnaast bent u resultaatgericht en beschikt u over organisatiesensitiviteit. U bent representatief en extravert en weet goed om te gaan met social media. U ziet het als een uitdaging om met veel ondernemers, managers en bestuurders te communiceren en hen met elkaar te verbinden. Daarnaast bent u slagvaardig en komt u altijd uw afspraken na. U beschikt over een gepast netwerk in de betreffende regio.

Wat bieden wij?


Samenwerken in een klein team met een reeds bewezen zakenplatform is voor u een uitdaging. U beschikt over een uitgebreid, relevant zakelijk netwerk in de betreffende regio, die u aan u kunt binden en kunt helpen om partners en leden te genereren. Daarnaast biedt u de mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een groeiend, interessant zakelijk netwerk. Door uw aanwezigheid op bijeenkomsten bent u in staat om uw netwerk uit te breiden. De werkzaamheden die bij de functie behoren kunnen op flexibele werktijden uitgevoerd worden. U werkt als zelfstandig ondernemer. Netwerkorganisatie Nederland B.V. hanteert hiervoor een eigen bonus- en commissievergoeding. Uiteraard zorgen wij voor coaching en begeleiding in het uitoefenen van uw functie. Instroom op termijn behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?

Voor meer informatie kunt u terecht bij de heer S. Corijn (06-24457540) of mevrouw M. van Berkel (06-46636593). Informatie vindt u op de website www.businessnetwerkrijnmond.nl  Uw C.V. en motivatie stuurt u naar info@businessnetwerkrijnmond.nl  

Terug naar home