Opstartvoorbereiding Business Netwerk Haaglanden & Drechtsteden

Vanaf 2017 start Netwerkorganisatie Nederland B.V. (N.O.N.) – eigenaar van Business Netwerk Rijnmond – twee nieuwe regio’s op. Business Netwerk Haaglanden en Business Netwerk Drechtsteden worden op de regionale markt gelanceerd.

Marjan van Berkel en Steven Corijn – eigenaren van N.O.N. – vervullen hierbij hun ambities om hun uitgebreide netwerk nog krachtiger en breder in te zetten. Beiden hierover: “We geloven in verbinding en dit ook in verschillende regio’s. We beschikken beiden over een netwerk in de genoemde regio’s en we geloven erin dat dit voor zowel bestaande als nieuwe partners en leden nieuwe (inter)regionale verbindingen en dus kansen zal opleveren.”

Foto: collage van een activiteit van Business Netwerk Rijnmond in 2016

 

Zoektocht naar regio-directeuren 

Voor de opstart van zowel Business Netwerk Haaglanden als Business Netwerk Drechtsteden wordt een nieuwe regio-verantwoordelijke aangesteld. Van Berkel: “We zoeken op dit moment op gepaste en rustige wijze naar een geschikte persoon die voor de langere termijn dit samen met ons wil inzetten. Daarbij gaat kwaliteit boven kwantiteit. We verwachten deze zoektocht in het eerste deel 2017 te hebben afgerond, waarna we de voorbereidingen – die inmiddels al zijn gestart – verder in gang kunnen zetten. Kortom, er is geen haast bij, maar we proberen de lancering zeker in het eerste kwartaal van 2017 te realiseren.”

 

Samenwerkingen loont

“Initiatief en activiteit zorgt voor nieuwe en intensievere verbindingen,” aldus Corijn. “We zijn op zoek naar samenwerkingen in de regio Haaglanden en de regio Drechtsteden. Ook dit doen we stapsgewijs en kijken we goed naar samenwerkingen die win-win situaties opleveren. Alleen dan werkt het. En samenwerking is niet altijd vanzelfsprekend. We zijn zelf zeer praktisch ingesteld en echte doeners, dus het moet wel passen met elkaar.”

Beide ondernemers eindigen tenslotte hierover: “Hoewel we de aankondiging recent is, zien we nu al beweging in ons netwerk. We hebben reeds diverse lijntjes lopen die nu al nieuwe mogelijkheden bieden. En dat zoeken we ook bij een nieuwe regio-verantwoordelijke die zelfstandig een sterke netwerkregio kan opzetten. Bij bewezen geschiktheid behoort partnerinstroom tot de mogelijkheden. Wij weten hoe de weg is, hij/zij kan van onze expertise gebruik maken.”

Interesse in deze uitdaging? Stuur uw C.V. inclusief motivatie naar info@businessnetwerkrijnmond.nl

Terug naar home