Gezocht: enthousiaste stagiaire commerciele economie!

Wij zoeken vanaf september 2016 een enthousiaste, actieve en ondernemende stagiaire!! 

Netwerkorganisatie Nederland B.V. (N.O.N.) is bekend van het regionaal bekende zakenplatform ‘Business Netwerk Rijnmond’. In dit inspirerende, unieke en pro-actieve zakenplatform – met meer dan tweehonderd partners en leden – worden ondernemers, directeuren, bestuurders en managers van bedrijven, instellingen en overheden met elkaar verbonden. Ons kantoor is gevestigd in Oud-Beijerland.

Voor de groei en ontwikkeling van ons zakenplatform zijn wij op zoek naar een zelfstandige, actieve en enthousiaste:

 

Stagiaire m/v

 

Vanaf begin september 2016 hebben wij een stageplaats beschikbaar voor een MBO/HBO commerciële topper. N.O.N. bestaat uit een klein ondernemersteam, die alleen voor de beste kwaliteit gaat, die gelooft in groei door verbinding en met een praktisch en daadkrachtig karakter te werk gaat. Pas jij in ons team?

 

Foto: een indruk van één van de bijeenkomsten van Business Netwerk Rijnmond


Functieomschrijving:

Binnen N.O.N. zal je aan de slag gaan met de inrichting van de commerciële (marketing) activiteiten. We zijn een klein team, waardoor er optimaal ruimte is voor het meedenken en uitvoeren op tactisch en operationeel niveau. Je zult al je commerciële vaardigheden prikkelen bij de realisatie van nieuwe activiteiten en de invulling van lead-generation en new business. Je komt in aanraking met een uitgebreid zakelijk netwerk, dat gedurende jouw gehele arbeidsleven van toepassing en nut zal zijn. Je werkt zelfstandig onder aanvoering van ondernemers die je helpen met de invulling van je werkzaamheden. De functie bevat een breed scala aan activiteiten: van onderzoek tot eventorganisatie, van mailings tot lead-generation en van netwerken tot website beheer. Naast kantooractiviteiten doe je ook praktijkervaring op door het (helpen) organiseren en aanwezig zijn op diverse netwerkbijeenkomsten. Je bent een visitekaartje voor onze organisatie.

Wij zoeken – voor de periode september t/m december 2016 – een ondernemende persoon die – bij voorkeur – de opleiding Commerciële Economie volgt op MBO/HBO niveau (3e jaars). Om de rol van stagiair(e) goed te kunnen vervullen, beschik je over de volgende eigenschappen:

• Je bent een zelfstandige, actieve en enthousiaste persoon;

• Flexibele en ondernemende instelling (géén negen-tot-vijf mentaliteit);

• Praktisch ingesteld;

• Zelfstandig en gestructureerd werken is voor jou geen enkel probleem;

• Vloeiend Nederlands in woord en geschrift met prima uitdrukkingsvaardigheden;

• Goede sociale vaardigheden, representativiteit en positieve bevlogenheid;

• Stressbestendig en servicegericht.

Wij zoeken niet zomaar een stagiaire. Met een klein ondernemersteam zoeken we een persoon die het beste uit zichzelf wilt halen en op praktische wijze zelfstandig bij ons aan de slag gaat. Dus… zonder enthousiasme niet reageren!


Interesse?

Ben je wel enthousiast geworden over deze stageplaats? Voor meer informatie kun je terecht bij het team. Neem contact op met Steven Corijn (06-24457540) of Marjan van Berkel (06-46636593). Informatie is te vinden via de website www.businessnetwerkrijnmond.nl  Jouw C.V. en motivatie stuur je naar info@businessnetwerkrijnmond.nl  

Terug naar home