MKB Cursus & Training actief in flexbranche!

Trainingsprogramma in samenwerking met NBBU

MKB Cursus & Training – partner van Business Netwerk Rijnmond –  verzorgt in nauwe samenwerking met de NBBU specifiek op de flexbranche toegespitste trainingen. Het programma is bestemd voor zowel ondernemers als medewerkers.

 

 

De eerste trainingen starten begin september. Inschrijving is nu al mogelijk. De cursussen gaan over onderwerpen als:

  • Succesvolle doorgroei
  • Betere teamleider
  • Omgaan met grensoverschrijdend gedrag
  • Debiteurenbeheer en telefonisch incasseren
  • Zakelijk gebruik van sociale media   

 

Meer informatie over het gezamenlijke programma van NBBU en MKB Cursus & Training.



Over NBBU:

De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. De NBBU behartigt de belangen van ruim 1.000 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt.

De NBBU streeft voortdurend naar verbetering van de kwaliteit van flexondernemingen en biedt daarom veel ondersteuning in de bedrijfsvoering. Naast de servicedesk en ruime online informatie voor de leden, bestaat deze ondersteuning ook uit een groeiend aantal trainingen en cursussen.

 

 

Over MKB Cursus & Training:

MKB Cursus & Training
is een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen. Onze aanpak kenmerkt zich door de woorden praktisch, direct toepasbaar en theoretisch to-the-point. Bij ons geen ellenlange sessies en dikke pakken papier. Wij werken volgens het uitgangspunt “Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.”

MKB Cursus & Training BV

Postbus 93053

2509 AB Den Haag

telefoon:(015) 219 13 90

fax:(015) 219 14 75

e-mail: info@mkbct.nl
Website: www.mkbct.nl  

Terug naar home