Business Netwerk Rijnmond lid 8Bouwmanagement maakt TV-debuut!

Afgelopen zondag 17 juli 2016 was 8Bouwmanagement van eigenaar Erik de Winter te gast bij het RTL7-programma ‘Succesvol Nederland…’  8Bouwmanagement – lid van Business Netwerk Rijnmond – is vakspecialist op het gebied van bouwmanagement. Het bedrijf regelt het team en begeleidt het traject van begin tot eind. De Winter werd in het programma geinterviewd door Arend-Jan Boekestijn.

 

(Klik op foto voor interviewmoment)

 

Het nieuwe informatieve praatprogramma ‘Succesvol Nederland…’ belicht zakelijk en actueel nieuws en staat in het teken van Succesvol Ondernemen. In elke uitzending ziet u bekende Nederlanders met een heldere mening, succesvolle entrepreneurs, duidende sportvedetten en serveren we u muzikale, culinaire én mentale amuses.

 

 

Over 8Bouwmanagement

Wij zijn 8Bouwmanagement. Een Rotterdams bedrijf met een Rotterdamse mentaliteit. Niet lullen maar poetsen, zo denken wij er over. Wij zijn klein genoeg voor particuliere projecten. En groot genoeg om voor bekende merken te werken.

Team

Bouwen is een kwestie van teamwerk. Ons netwerk heeft zichzelf keer op keer bewezen. Van Rotterdam tot New York en zelfs in Amsterdam. Met mannen en vrouwen die denken en bouwen zoals wij. Die het werk gedaan krijgen. Op tijd en binnen budget.

Service

Niet moeilijk doen. Service bieden. Best wel ouderwets en sowieso persoonlijk. 8Bouwmanagement werkt voor particulieren, modemerken, ondernemers en vastgoedhandelaren. Zij runnen hun business, wij zorgen voor de verbouwing. Ook ’s avonds en in het weekend, want het werk is nooit af. De acht? Die staat voor oneindig. Als in service. Als in aandacht voor detail.

Erik de Winter: bouwmanager


Erik is de spil op de bouwvloer. Zorgt er voor dat de bouw niet stokt en dat het eindresultaat om te zoenen is. Bewaakt het budget met zijn eigen leven. En de kwaliteit ook. Toch een aardige kerel, mét snor.

Erik de Winter

+ 31 6 457 860 75

erik@8bouwmanagement.nl

www.8bouwmanagement.nl

Terug naar home