Doe na de zomervakantie mee met een Business Kring!

“Zorgt u ook voor structurele uitbreiding en verdieping van uw netwerk? Nieuwe deelnemers welkom!!”

Ook na de zomervakantie vervolgt Business Netwerk Rijnmond de succesvolle Business Kringen. In 2016 startte Business Netwerk Rijnmond een 4e Business Kring, nl de Business Kring Lunch editie. Op dit moment zijn er twee ontbijtgroepen en twee lunchgroepen actief. Een Business Kring is een speciale groep bedrijven die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor kennisdeling, doorverwijzingen en aanbevelingen.

 

BUSINESS KRING van Business Netwerk Rijnmond

Een Business Kring van Business Netwerk Rijnmond bestaat uit ondernemers en managers van bedrijven aan tafel. Eén keer per maand (tien keer per jaar) komt de Kring bij elkaar, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf. Business Netwerk Rijnmond zorgt voor de begeleiding. Door regelmatig samen te komen en te zorgen voor wederzijdse verdieping, ontstaat een teamgevoel om elkaar verder te helpen. Dit maakt een Business Kring krachtig en effectief. Er is slechts één bedrijf per branche vertegenwoordigd in een Business Kring, zodat er geen concurrentie in een kring ontstaat. Dit maakt het mogelijk dat er open gesproken kan worden over ontwikkelingen en mogelijkheden.

Deelname aan een Business Kring is een bijzonder recht maar kent ook plichten. Aanwezigheid wordt verwacht en actieve deelname is gewenst. Alleen dan kan een Business Kring komen tot resultaat. Business Kring leden investeren dus tijd in elkaar om meer kansen te genereren door beter te weten wat andere leden nodig hebben. Ook meedoen? Een nadere blik….

 

Foto: impressie van een Business Kring van Business Netwerk Rijnmond

WERKWIJZE EN PROGRAMMA

De bijeenkomst vindt plaats telkens bij een andere deelnemer, die gastheer/vrouw is en zorgt voor de lunch. De gastheer/vrouw krijgt vijftien minuten om te vertellen over het bedrijf, klanten en toekomstplannen. Iedereen stelt zich voor en vertelt waar hij/zij mee bezig is. Een Business Kring is een groep tussen de vijftien à twintig deelnemers. Daarnaast is er per bijeenkomst een thema waarover gediscussieerd wordt aan de hand van een kader. Aan het einde wordt in groepsverband aangestuurd op lead generation. U kunt één (relevante) vaste persoon binnen uw organisatie aanwijzen die u bij afwezigheid kan vervangen.

Het programma van een bijeenkomst heeft in grote lijnen een vast kader en ziet er als volgt uit:

11:45 – 12:00 Inloop met koffie/thee

12:00 – 12:30 Start bijeenkomst & lunch inclusief presentatie gastheer

12:30 – 13:00 Themabespreking

13:00 – 14:00 Groepsuitwerking

Nieuwe instroom is mogelijk na goedkeuring van de huidige deelnemers. Nieuwe deelnemers stromen in voor een minimale periode van één jaar (tien bijeenkomsten). De periode wordt automatisch met een jaar verlengd mits er uiterlijk drie maanden voor het aflopen van het jaar schriftelijke via info@businessnetwerkrijnmond.nl   door de deelnemer is opgezegd.

Terug naar home