Crayesteijn Golf: HCP54 CURSUS START WEER OP 5 JULI

Of je nu jong of oud bent, fysiek helemaal fit of ongemakken hebt, veel of weinig tijd ter beschikking hebt, golf is voor iedereen. Golf is als sport uniek!

Bij Crayestein Golf bieden wij een uniek lespakket aan waarmee wij u in staat stellen om binnen 3 maanden uw HCP54 (vroeger : GVB) te halen, en daarmee bent u in staat om zelfstandig en met andere golfers de baan op te gaan !

De nieuwe cursus start in de week van 5 juli 2016. De cursus duurt 13 weken, waarbinnen u 10 lessen gaat volgen. U kunt dus zonder problemen enkele weken met vakantie.

 

•De lessen worden wekelijks gegeven in een periode van 13 weken, tussen 5 juli 2016 en 1 oktober 2016.

•De cursus loopt voor een groot gedeelte tijdens de zomervakantie, maar u hoeft maar 10 lessen te volgen in 13 weken. U kunt dus met een gerust hart een paar weken op vakantie.

•U kiest wekelijks zelf het voor u geschikte moment, u zit dus niet vast aan een tijdstip of dag.

•Lessen vinden (voorlopig) plaats op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (zowel overdag als ’s avonds). Het aantal lesmomenten wordt nog uitgebreid afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

•Maximaal 8 personen per groep per les

•Het bijwonen van de theorieavond is verplicht voordat baanpermissie verkregen kan worden.

AANMELDEN!!! 

 

Over Golfbaan Crayestein:

Golfbaan Crayestein is gelegen in een aansprekend stukje Hollandse Biesbosch aan de rand van Dordrecht. De golfbaan bestaat uit 18 holes afwisselend van par 3’s tot par 5’s. Het is opvallend dat de eerste 4 holes zich afspelen op vrij heuvelachtig en bosrijke terrein, terwijl de overige holes (aan de overkant van de weg) vlakker en zijn. Desondanks worden de laatst genoemde holes gekenmerkt door smalle fairways, verraderlijke waterpartijen en snelle greens.

Sinds 14 januari 2013 opereert ‘Jacks Steakhouse’ als volwaardig restaurant in het clubhuis. Alhoewel wij zelf niet hebben mogen genieten van de kookkunsten van de chefkok, zijn wij ervan overtuigd dat er heerlijk gegeten kan worden bij Jack s Steakhouse. De kaart bevat een mooie diversiteit in gerechten en wijnen en, na een ronde van 9 of 18 holes, is een steakhouse een warme verwelkoming.

Contactgegevens:

Crayestein Golf

Baanhoekweg 50

3313 LP Dordrecht

Tel: 078- 6211221

www.crayesteingolf.nl

info@crayesteingolf.nl 

Terug naar home