Cursus ‘Effectief leidinggeven’ start 21 juni in Dordrecht

Nog enkele plaatsen beschikbaar! 

Vanaf 21 juni start in Dordrecht de vierdaagse cursus ‘Effectief leidinggeven’. Deze cursus wordt georganiseerd door MKB Cursus &Training, partner van Business Netwerk Rijnmond.

 

 

 

De cursus

Zijn uw medewerkers net zo betrokken bij het succes van de organisatie als uzelf? Lukt het u hen te motiveren en tot betere prestaties te brengen? Bent u in staat ongeregeldheden te voorzien en te voorkomen? Bent u probleemoplossend ingesteld? Kunt u soepel overschakelen van de regelende naar de coachende stijl van leiding geven? Deze training geeft u inzicht in de mogelijkheden van uw bedrijf en uzelf.

Doelstelling

Na afloop van deze training:

•Heeft u beter inzicht in de taken en de rol van de leidinggevende. U kunt verschillende leiderschapsstijlen hanteren.

•Kunt u omgaan met de persoonlijkheid en de belangen van uw medewerkers.

•Weet u beter te motiveren en effectiever te delegeren.

•Kunt u analyses maken van situaties en op basis hiervan adequate acties ondernemen.

•Beschikt u over sterker ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden.

•Heeft meer kennis en inzicht om dit onderwerp met relaties te bespreken

 

Programma

Tijdens de training Effectief leidinggeven wordt veel geoefend. Ook is er ruimte om ervaringen met andere deelnemers uit te wisselen. Op verzoek kunnen behalve de onderstaande, ook andere relevante onderwerpen besproken worden:

•De juiste stijlen van leidinggeven.

•De persoonlijkheid van uw medewerkers.

•Motiveren van medewerkers.

•Delegeren.

•Planning en tijdbeheer.

•Diverse vormen van personeelsgesprekken.

Deelnemers

De training is bestemd voor ondernemers, directeuren of leidinggevenden (chef, bedrijfsleider of afdelingshoofd) die zijn of haar leidinggevende capaciteiten willen vergroten.


Trainingsgroepen en data

Data : 21, 28 juni, 5, 12 juli 2016

Tijd : 10:00 – 16:00

Plaats : Dordrecht

Wij verzorgen deze training desgewenst ook voor groepen. De training wordt dan uitgevoerd op een tijdstip en een plaats die u het best schikt. De training kan ook naar uw wensen worden aangepast.

Aantal dagdelen en prijs

De training bestaat uit 8 dagdelen. De prijs per deelnemer is € 995,- voor leden van MKB-Nederland en Business Netwerk Rijnmond en € 1095,- voor niet-leden. Dit bedrag is excl. BTW, exclusief een bijdrage van € 40,- voor cursusmaterialen en € 19,75 per dag arrangementskosten.

 

AANMELDEN: HIER

Informatie

Heeft u nog vragen over deze training, dan kunt u contact opnemen met het cursussecretariaat van MKB Cursus & Training: telefoon (015) 219 13 90 of per mail.

 

Over MKB Cursus & Training

MKB Cursus & Training is een zelfstandig en onafhankelijk cursus- en trainingsbureau voor ondernemende mensen. Onze aanpak kenmerkt zich door de woorden praktisch, direct toepasbaar en theoretisch to-the-point. Bij ons geen ellenlange sessies en dikke pakken papier. Wij werken volgens het uitgangspunt “Wat je vandaag leert, pas je morgen toe.”

 

MKB Cursus & Training BV

Postbus 93053

2509 AB Den Haag

telefoon:(015) 219 13 90

fax:(015) 219 14 75

e-mail: info@mkbct.nl

www.mkbct.nl  

Terug naar home