Uitnodiging workshop ‘het gemak van domotica’ bij ROMAR op 28 juni

Uitnodiging workshop ‘Het thuis van de toekomst’ op dinsdag 28 juni 2016

Het gemak van domotica


Een workshop gericht op de particulier, maar net zo interessant voor de architect of makelaar. Domotica beschrijft het terrein van huiselijke elektronica. Het woord ‘domotica’ is een samentrekking van het Latijnse domus (huis) en tica, een afgeleide van informatica, telematica en robotica. Domotica is dus niet alleen een heel technische installatie, maar heeft juist als doel een betere kwaliteit van wonen en leven. Het gaat er dus om dat je wooncomfort verhoogt, je gebruiksgemak vergroot en de veiligheid verbetert. Aandacht voor je woonomgeving. Maar hoe integreer je domotica in jouw woonomgeving?

Programma

18:30
uur:
Inloop, Team Romar heet u van harte welkom!

19:00
uur:
Start workshop

21:15
uur:
Afsluiten met de spectaculaire Experience Show

21:30
uur:
Gelegenheid tot netwerken & een gezellige borrel

INFO & AANMELDEN: klik HIER


Over domotica

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat uw huis niet zomaar ‘een huis’ is, maar dat het uw thuis, uw bijzondere leefomgeving moet worden. Deze persoonlijke voorkeuren kunnen betrekking hebben op zowel verlichting, geluid, geur en beeld. Tijdens de workshop laten wij u ervaren welk effect de combinatie van verlichting, geluid, geur en beeld kan hebben op de woonomgeving en hoe gemakkelijk de persoonlijke voorkeuren met een domotica-installatie gestuurd kunnen worden.

Reacties van workshopbezoekers: “Leuke en goede inspiratie in de totale beleving.” “De sfeer, het niveau en enthousiasme, dit moet je gaan ervaren!” “Een duidelijke uitleg met veel interessante informatie.” “An eye opening experience, op het gebied van domotica. Alles kan!”

Romar LED’s Design Experience

Ebweg 32-34 | 2991 LT | Barendrecht

t: +31 (0)180 647451 |

mail: info@romarled.com

web: www.romarled.nl
web: www.romarled.com 

Terug naar home