Schot Marketing & Communicatie zet zich in voor leerlingen

Dat Schot Marketing & Communicatie – partner van Business Netwerk Rijnmond – zich maatschappelijk inzet was al lang bekend. Naast actieve deelname in het bijzondere lunchcafé ‘Zonder Meer’ in Oud-Beijerland, zorgt Schot Marketing & Communicatie ook voor een bijdrage binnen het onderwijs in de regio.

Arjan Holleman – directeur van Schot Marketing & Communicatie –  heeft de aangelopen maanden diverse malen gastles gegeven op basisscholen en Havo 5 klassen in de regio. Holleman licht toe:””De basis van onze toekomst begint al in het basisonderwijs. In een wereld die steeds sneller, transparanter en afstandelijker wordt, moet je als mens én ondernemer meeveranderen. Door een interactieve sessie raak ik met leerlingen in gesprek en probeer ik ze te prikkelen op gebieden als communicatie, samenwerken, het verdelen van taken en planning.”

 

Foto: Arjan Holleman tijdens een gastles bij een basisschool

 

Holleman vervolgt:” Bij Schot heb ik regelmatig te maken met jongeren. Van tijd tot tijd heb ik jongens of meiden die een stage volgen bij mij. Soms merk ik dat het theoretische gedeelte wel in orde is, maar dat ze essentiële vaardigheden missen. Ze communiceren niet, of vinden dat in ieder geval lastig. Ze zijn individualistisch ingesteld, kunnen hun eigen werkzaamheden niet plannen en van samenwerken is geen sprake. En juist deze dingen zijn zo ontzettend belangrijk wanneer ze later bij een bedrijf gaan werken. Wat ik de leerlingen hoop mee te geven is een betere opstap naar een werkomgeving waar ze uiteindelijk in terecht zullen komen.”

 

Foto: Arjan Holleman, directeur Schot Marketing & Communicatie

 

Over Schot Marketing & Communicatie: Van advies tot totaalconcept

Wij zijn een klein team, maar onze expertise is groot. We ontwerpen magazines, brochures, folders, flyers, jaarverslagen, periodieken en nieuwsbrieven. Ook kunnen we uw huisstijl en logo ontwerpen, alsmede uw belettering en stickers. We regelen alles van DTP en fotografie tot drukwerk. Als reclamebureau creëren we uw promotiecampagnes en als online marketing bureau verzorgen we uw webdesign, SEO, social media en e-commerce.

Schot Marketing & Communicatie is in vele markten thuis en koppelt sprankelende creativiteit, ervaring en deskundigheid aan praktische daadkracht en service. Wij werken met ons hart. Voor u.

 

Bedrijfsgegevens:

Schot Marketing & Communicatie

Beetsstraat 9

3261 PL Oud-Beijerland

0186 619244

marcom@schot.nl
www.schot.nl

Terug naar home