Nog één plaats beschikbaar op BNR-PLEIN tijdens BCR 2016!

Laatste mogelijkheid om op 16 juni 2016 deel te nemen als standhouder aan het grootste netwerkevenement van de regio Rijnmond: nog één plaats beschikbaar op het BNR-PLEIN!

Tijdens Business Challenge Rotterdam op donderdag 16 juni 2016 gaat het om drie dingen: netwerken, inspiratie en relatiemarketing. En dat gebeurt op een zeer aansprekende plek: het veld van Stadion Feijenoord oftewel De Kuip! Business Challenge Rotterdam vindt plaats van 13.00 uur tot 20.00 uur. En wij zijn er als Business Netwerk Rijnmond bij aanwezig!

Inmiddels zullen de volgende bedrijven – naast uiteraard Business Netwerk Rijnmond zelf – het Business Netwerk Rijnmond PLEIN vormen:

Huidige deelnemers Busiiness Netwerk Rijnmond PLEIN:

– VKV-groep

– Fihuma Groep

– Hercuton

– Bedrijvenpark HW

– Carlton Oasis Hotel

– Quinton Brandveiligheid BV

– Lommerrijk

– WSB Solutions BV

– Van der Mark Int. Transport BV

– Postillion Hotel Dordrecht

– RN Project BV

– Seris Security

– ZANO

– ING

– MKB Cursus & Training

Er is nog één plaats beschikbaar op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN!!. Als standhouder komt u in contact met vele interessante decision-makers op 16 juni.

U kunt zich HIER aanmelden!! 

Business Netwerk Rijnmond PLEIN!

Business Netwerk Rijnmond heeft voor haar partners en leden 16 stands gereserveerd op een prominente plaats in de Kuip! Het plein komt aan de linkerzijde van de spelerstunnel, waarbij via open zijwanden iedere deelnemer elkaar in het zicht heeft. We zouden het fijn vinden als jouw bedrijf deelneemt op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN. Door deze vorm van samenvoeging ontstaat er een ideale gelegenheid om zowel bestaande als nieuwe relaties te ontvangen. Je kunt gebruik maken van elkaars netwerk!

Een aantal voordelen van het Business Netwerk Rijnmond PLEIN:

– Prominente plaats op het veld van de Kuip

– Zowel individuele als gezamenlijke profilering van uw bedrijf

– Stands met open zijwanden zodat andere BNR- standhouders zichtbaar zijn

– Gebruik maken van elkaars netwerk/relaties

– Persoonlijke verbindingen door directie Business Netwerk Rijnmond

– Aanwezigheid horeca op het plein

Business Netwerk Rijnmond is zélf de gehele tijd aanwezig op het plein en levert hier actief haar bijdrage in. Wij nodigen meer dan 100 relaties uit en dragen zorg voor verbindingen ter plaatse op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN. Iedere deelnemer ontvangt zelf eveneens 25 toegangskaarten voor relaties. Dit zorgt ervoor dat de deelnemers op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN met elkaar en elkaars relaties in contact komen. En dat maakt het samenzijn interessant en aantrekkelijk.

Aangrenzend aan het Business Netwerk Rijnmond PLEIN is er aan beide zijden horeca aanwezig. Er is bediening paraat, zodat u snel en tijdig uw consumpties voor u en uw relaties aangereikt krijgt. Business Netwerk Rijnmond zorgt verder voor een gemoedelijke sfeer en licht entertainment op het plein. Kortom, nieuwe en bestaande relaties ontmoeten op het veld van de Kuip!

Deelnemen is mogelijk op het Business Netwerk Rijnmond PLEIN voor een bedrag van 995,- euro exclusief BTW. Partners van Business Netwerk Rijnmond hebben eerste inschrijvingskeuze. Verder wordt onder het principe ‘wie het eerst komt, die het eerst maalt’ ingeschreven. Wij streven er naar maximaal één bedrijf per branche op het plein als standhouder te hebben.

Alle informatie vindt u op onze website: klik HIER! Alles over Business Challenge Rotterdam vindt u via www.businesschallengerotterdam.nl

 

Uw pakket op het Business Netwerk Rijnmond Plein (995,- euro):

· persoonlijke verbinding door directie Business Netwerk Rijnmond

· een eigen pagodetent gedeelte van 3 bij 3 m2 (zonder zijwanden)

· statafel en 2 krukken

· 2 begeleiderspassen en 25 toegangskaarten voor relaties

· vermelding op de website businesschallenge-rotterdam.nl en speciale vermelding op de website van Business Netwerk Rijnmond

· aankondiging op het Business Netwerk Rijnmond Plein

· vermelding in het eventmagazine op deelnemerslijst en social media en 5 kaarten voor exclusieve opening Business Challenge Rotterdam 2016

Kortom, een ideale gelegenheid om jouw bedrijf nader te profileren op deze dag. Laat ons even weten of je meedoet? Wees er snel bij zodat we jouw plaats kunnen reserveren!

Terug naar home