Forse uitbreiding Justion Advocaten

Justion advocaten – lid van Business Netwerk Rijnmond – gaat per 1 juli aanstaande fors uitbreiden. Dit heuglijke nieuws delen wij graag met u.
Deze uitbreiding doen wij met 6 advocaten, een juridisch medewerkster en secretariële ondersteuning. Tevens openen wij een nieuwe vestiging in Terneuzen.

Zij komen allen van Adriaanse & Van der Weel advocaten en willen met ons een frisse start maken, met hun eigen praktijk. Gebleken is dat we over veel hetzelfde denken en hetzelfde belangrijk vinden. De praktijk, die zij uitoefenen sluit goed aan op de onze. Er is sprake van een goede “klik”. Dat maakt dat wij een samenwerking met hen zien zitten en dat zij van harte welkom zijn bij ons.

 


De advocaten Diel Boere, Matthijs Hoekstra, Edwin Bregonje en Jelle van Roeyen zullen met hun ondersteuning vanuit de nieuwe vestiging in Terneuzen werkzaam zijn en met enige regelmaat ook vanuit Middelburg. Dat is het kantoor Axelsedam 1 in Terneuzen, waar zij nu ook al werkzaam zijn.

De advocaten Jan Jacobse en Ronald Pieterse, zullen samen met juridisch medewerkster Esther Tange en ondersteuning werkzaam zijn vanuit de vestiging in Middelburg. Omdat wij met deze uitbreiding in ons kantoor Middelburg te krap komen te zitten gaan wij, ook per 1 juli, verhuizen; wij schuiven enkele panden op, maar blijven aan Park Veldzigt, maar nu in de twee verdiepingen boven het kantoor van Juvent.


Wat verandert er voor u?

Justion blijft Justion, en de u bekende advocaten zijn en blijven er, er komen nieuwe ervaren collega’s bij, die met name deskundig zijn op het gebied van arbeidsrecht, ondernemingsrecht en overheidsaansprakelijkheidsrecht. Daardoor kunnen wij nog beter voor u klaar staan.

Zoals u weet hechten wij aan dienstverlening op een hoog niveau, toegespitst op wat u nodig heeft, snel, pragmatisch en realistisch. Wij zijn doeners en dat zijn onze nieuwe collega’s ook!

Wij stellen onze collega’s als zij eenmaal bij ons zijn ingetrokken graag aan u voor!

Mocht u vragen hebben, u bent van harte welkom!

Met hartelijke groet,

Justion advocaten

Jan-Willem van Koeveringe

Jolanda van Koeveringe-Dekker

Joke Mikes

Marjo Meeuwsen-Dek

Bedrijfsgegevens:

Justion Advocaten Rotterdam

Linatebaan 69a

3045 AH Rotterdam

T 010 – 440 31 00

F 010 – 270 90 04

www.justionadvocaten.nl 

Terug naar home