Lincks officieel geopend

Afgelopen vrijdag, 20 mei 2016, was het dan eindelijk zover, de officiële opening door Burgemeester Borgdorff van het nieuwe ‘Lincks’ kantoor. De afgelopen 8,5 jaar zijn ze onder de naam The People Company actief geweest in Werving & Selectie. Lincks is lid van Business Netwerk Rijnmond.

Sinds 1 januari 2016 is de naam veranderd in ‘Lincks Personal Recruitment’, een geheel nieuwe naam en eigen merk. Dit is zover doorgevoerd dat ook het hele kantoor ingrijpend is verbouwd in de ‘Lincks’ stijl.

 

Foto: Mireille Prooi & Burgemeester Borgdorf tijdens de opening Lincks

Burgemeester Borgdorff benoemde in zijn speech de grote waarde van ondernemers die ook buiten de grenzen van de Hoeksche Waard ondernemen en de verbinding zoeken. Hij praatte vol lof over de economische en maatschappelijke bijdrage die Lincks Personal Recruitment heeft voor de regio. Mireille Prooi, ondernemer in hart en nieren, sprak ook vol trots en bedankte haar team uitvoerig in haar speech.

 

Foto: een indruk van het interieur van het nieuwe kantoor van Lincks

Samen met directeur Mireille Prooi heeft Burgemeester Borgdorff het lint doorgeknipt. Vervolgens hebben de genodigden onder het genot van een hapje en een drankje het kantoor bewonderd. De reacties waren zeer positief en lovend. Het team van Lincks hoopt in deze inspirerende werkomgeving haar groeiambities waar te maken!

Bedrijfsgegevens:

Lincks Personal Recruitment

Viltweg 1-L

3295 KT ‘s-Gravendeel

t. 078 674 39 52

e. info@lincks.nl

w. www.lincks.nl

Terug naar home