Puike Zakenborrel op woensdag 25 mei in de Doelen

Speciaal voor partners en leden van Business Netwerk Rijnmond

Woensdag 25 mei organiseert de Stichting Puik voor Elkaar een Puike Zakenborrel in Brasserie in de Doelen! Wij willen u, de leden van Business Netwerk Rijnmond, graag hiervoor uitnodigen!

Met de Puike Zakenclub wil de stichting haar zakenpartners samenbrengen en een platform bieden om meer over hun bedrijf te vertellen. Onder het genot van een hapje en een drankje kunnen de leden kennis uitwisselen en zaken doen. Maar de nadruk ligt bij Puik altijd op de gezelligheid. De netwerkbijeenkomsten zijn bedoeld voor alle ondernemers, bestuurders en managers die graag netwerken.

De stichting Puik voor Elkaar geeft pruiken aan vrouwen die als gevolg van behandelingen tegen kanker hun haar verliezen en zelf geen pruik kunnen betalen. De stichting heeft al veel (jonge) vrouwen kunnen helpen met een gratis Puike Pruik maar er zijn helaas nog steeds veel vrouwen met kanker in Nederland die zich geen pruik kunnen veroorloven. En dat terwijl een pruik hen juist zou kunnen helpen zich een beetje beter te voelen in een moeilijke periode.

U kunt zich aanmelden via: www.puikezakenclubborrel.eventbrite.nl Het wachtwoord is Puikezaak

Voor meer informatie: www.puik-voor-elkaar.nl/pagina/puike_zakenclub
of u kunt mailen naar: zaak@puikvoorelkaar.nl

Wij kijken uit naar uw komst!

Met puike groet,

Lilian van Maanen

Voorzitter

Voor de agenda:

02-07-2016 Puike Rally Experience 2016
13-10-2016 Puike Golfdag Golfclub Crayestein

Terug naar home