De Fihuma Groep is genomineerd voor de Hart voor Rotterdam Prijs!

Op donderdag 12 mei wordt bij de MKB Lenteborrel op De Delft de Hart voor Rotterdam Prijs uitgereikt. De Hart voor Rotterdam Prijs is een ondernemersprijs voor het meest maatschappelijk betrokken bedrijf uit Rotterdam-Rijnmond. Jaarlijks wijzigt het thema en voor 2016 is dit ‘Jeugdwerkeloosheid’. En Fihuma Groep – lid van Business Netwerk Rijnmond – is genomineerd!

Wat Citysteward over Fihuma zegt: “Wij vinden dat onze samenwerkingspartner de Fihuma Groep voor deze prijs in aanmerking komt, omdat hier jaarlijks diverse kansen worden geboden voor de jongeren van Citysteward. En daar zijn we blij mee! Via deze weg willen wij Eric Nijemanting en de medewerkers van de Fihuma Groep en partner HWE Professionals dan ook bedanken. En veel succes wensen bij de uitreiking op 12 mei a.s.!”

Over Fihuma Groep

Marktleider in Nederland

Fihuma BV is marktleider in Nederland in het zuigen en blazen van droge stoffen. Het leveren, transporteren en opbrengen van grind op daken als dakballast behoort tot onze kerntaken. Het aangebrachte ballastmateriaal houdt het losliggende dakbedekkingspakket op zijn plaats, beschermt tegen UV-straling en kan hemelwater gereduceerd afvoeren.

N.a.w. gegevens Fihuma Groep

Fihuma Groep Rotterdam

Stadionweg 27

3077 AN Rotterdam

Tel: 010 – 29 21 000

E-mail: info@fihuma.nl

Website: www.fihuma.nl

Terug naar home